Hâce Musa Topbaş Vakfı

“Bir Şefkat ve Merhamet Köprüsü”

Hâce Musa Topbaş Vakfı, 2013 yılından bu yana insani yardım, eğitim ve sosyal-kültürel hizmetler alanlarında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur.

“Komşumuz yanı başımızda oturan değildurumundan haberdar olduğumuz herkestir.misyonuyla ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin ve öğrencilerin maddi-manevi ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik faaliyetler gerçekleştiren vakfımız, hayata geçirdiği projeleriyle yaralı gönülle­re merhem olmaya çalışmakta, ülkemizin yetişmiş insan ihtiyacının giderilmesine katkıda bulunmaktadır.

İstanbul’da ve farklı illerinde işbirliği protokolü yaptığı kurum ve kuruluşlar aracılığıyla, insani yardım ve eğitim ağırlıklı projeler gerçekleştiren vakfımız, 2021 yılı itibariyle faaliyet kalemleri içerisine “Evlilik Yardımları ve Aile Kurumunu Güçlendirecek Faaliyetler” başlığını da ekleyerek önemli bir sosyal sorumluluk alanında daha hizmet etmeye başlamıştır.